Cari Blog Ini

Anak Kepada Bekas Timbalan Perdana Menteri, Iaitu Penyanyi Najwa Mahiaddin Mendapat Sokongan Peminat Selepas Bapanya Digugurkan Daripada Jawatan Dalam Kabinet


Bapa Digugurkan Jawatan TPM, Najwa Dapat Sokongan
[mstar]- Anak kepada bekas timbalan perdana menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin iaitu penyanyi Najwa Mahiaddin mendapat sokongan peminat selepas bapanya digugurkan daripada memegang jawatan dalam kabinet.

Najwa yang memuat naik status “Allah knows best” (Allah lebih tahu) di laman sosial Twitter miliknya turut menganggap apa yang berlaku adalah qada dan qadar daripada Allah.


Status Najwa Mahiaddin yang mendapat sokongan peminat selepas bapanya digugurkan sebagai Timbalan Perdana Menteri.

Status berkenaan diumuat naik sejurus selepas perdana menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak membuat pengumuman mengenai senarai baharu barisan kabinetnya pada tengah hari Selasa.

Menerusi pengumuman itu, Muhyiddin selaku timbalan perdana menteri digugurkan jawatan dan digantikan oleh Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Dalam status Twitter miliknya, Najwa turut mengucapkan terima kasih kepada peminat yang memberikan komen dan melahirkan sokongan kepada bapanya itu.

3 ulasan:

obat pelangsing wsc biolo berkata...

boleh maju kalau sudah ahli

jamkho obat herbal kolesterol berkata...

siapa tahu lebih baik dari bapaknya

IBU TIJA berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru

 
IdaMan - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.