Cari Blog Ini

Penyokong BN Cabut Lari, BN Tersungkur Awal Di Kubang Semang


BN[kd]- Ketika sebilangan besar penyokong Pakatan Rakyat masih kekal berkumpul di bahu jalan utama Kubang Semang, rata-rata penyokong Umno Barisan Nasional tersungkur awal apabila rata-rata mereka meninggalkan kawasan ini.

Penyokong Pakatan pula memperhebatkan lagi sokongan terhadap Presiden KEADILAN, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail dengan terus kekal bersorak dan melaungkan semangat Reformasi.

Mereka juga mengibarkan bendera dan poster Wan Azizah, sebaliknya penyokong BN lesu dan hanya melihat semangat penyokong Pakatan.

BN lagiAhli Parlimen Kapar, G Manivanan yang hadir bagi menaikkan semangat penyokong menyifatkan situasi ini bukti kekuatan rakyat.

“Ini kemenangan moral awal bagi kita, terbukti suara rakyat bukan calang-calang dan tidak patut dipandang remah…Tahniah penyokong Kak Wan.

“Di sebelah kita adalah penyokong yang ikhlas suarakan kehendak dan suara rakyat, mereka lakukan semuanya tanpa dipaksa dan diupah.

“Di sebelah penyokong BN pula merupakan mereka yang tak faham isu masyarakat, Mereka tidak ikhlas menyokong, datang pun mungkin dibayar, sebab itu mereka pulang awal kerana sudah malu,” jelasnya berkenaan perkara itu.

Sehingga 2.00 petang tadi, penyokong Umno BN didapati ‘cabut lari’ setelah mendengar laungan bersemangat penyokong Pakatan.

Yang tinggal, cuma segelintir penyokong dan bendera parti itu yang dibiar menyembah bumi dan berselerak.

1 ulasan:

KATIMAN SURABAYA berkata...

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada MBAH WITJAKSONO yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama MBAH WITJAKSONO dengan senang hati MBAH WITJAKSONO mau membantu saya..,ALHAMDULILLAH nomor yang dikasih semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungi jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi MBAH WITJAKSONO DI 0852_2223_1459. ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinga
KLIK=>>> BOCORAN TOTO MALAYSIA 2D 3D 4D 5D 6D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru

 
IdaMan - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.