Cari Blog Ini

Pengguna Laman Sosial Memberikan Sokongan Penuh Kepada MerekaDifahamkan 'Nurse' berkenaan telah ditukarkan tempat kerja serta merta dalam sebuah Hospital Kerajaan di Kuala Lumpur !.

Niat asal mereka hanyalah simpanan peribadi tetapi disalah sebarkan kepada orang ramai/umum, Menatijahkan hukuman yang tidak matang dari 'bos' mereka.

Diharap mereka tabah dan dapat meneruskan tugasan harian seperti sediakala walau dimana tempat ditugaskan, Tingkatkan kualiti dan mutu kerja dimasa-masa mendatang.

Tindakan terpilih keatas mereka membuktikan penangan bomoh sakti (FBI) lebih kebal dari undang-undang sedia ada.

Adakah ini cara 1 simpati murahan dari 'bos' mereka kepada mangsa dan keluarga MH370?

Apakah pula tindakan pihak berkuasa berkenaan yang diamanahkan menangani kerja-kerja khurafat dan secara langsung memburukkan imej Malaysia dimata dunia? - FBTok bomoh mengugut saman kepada mereka yg mendakwa cara perubatannya tidak mengikut syariat Islam dan kurafat...

Jangan ingat kamu bertakbir dan membaca Bismillah kalau telah mengIslam perkara kurafat.. Islam menlarang perbuatan menilik dan meramal.. Apa yg kamu buat menilik dan meramal.. Jelas sudah cara perubatan kamu tidak mengikut syariat Islam.

Jangan ingat dibelakang kamu ada pemimpin umno kamu boleh besar kepala.. Hinggakan menteri pun kamu nak tampar, kalau polis masih tak ambil tindakan pada tok bomoh ini, terbuktilah ada org besar dibelakang tok bomoh ini.

Sekali lagi ajaran dan perubatan tok bomoh kurafat dan tidak mengikut syariat Islam.. Nak saman? Saman lah.. Ada aku heran...FB

 
* [Panas] Kerana Bomoh Raja Lawak, Tiga Jururawat Hospital Kuala Lumpur Mungkin Digantung Perkhidmatan !

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru

 
IdaMan - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.