Cari Blog Ini

[Gambar] 'Malai Rock Station' Kepunyaan Awie

Malai Rock Station Bistro di Ipoh, Perak
Dakwaan yang mengatakan artis Malaysia yang seorang ini, Awie buka kelab malam Malai Rock Station Bistro di Ipoh, Perak. Kalau sudah nama kelab malam yang “dipenuhi iblis dan syaitan yang dikenali” tidak sah kalau tidak menawarkan air kencing syaitan iaitu arak dan juga perempuan-perempuan seksi. Benarkah Awie?

Melihat koleksi gambar-gambar di bawah ini, anggapan kami mungkin di Jakarta ataupun di Thailand tetapi sangkaan kami meleset apabila lokasinya sebenarnya bertempat di Ipoh, Perak iaitu di negara kita Malaysia di mana terletak di belakang Jaya Jusco @ “Kinta City”.

Dakwaan artis Malaysia, Awie buka kelab malam di Ipoh Perak muncul apabila fanpage kelab malam Malai Rock Station Bistro, Ipoh sendiri berkongsi gambar di sini. Walaubagaimanapun, gambar-gambar di fanpage tersebut sekarang ini dilihat telah ditarik balik dari tatapan umum…..

Sumber : kingofgoblok

Dalam pada masa yang sama mungkin laporan berita Kosmo seperti di atas ini yang disiarkan pada 9 Disember 2012 yang lalu boleh membantu bagi menjawab persoalan ini….


Berkaitan : Awie Bikin Panas Lagi

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Artikel Terbaru

 
IdaMan - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.